POLIQUIN’s Detox -Utrensning på bästa sätt!

På senare tid har det förekommit en hel del ”buzz” kring kändisars nya lilla älsklings inne grej inom hälsa, nämligen storstädning av kroppens insida. Men då de ofta förväxlas med lavemang som kan innebära en hel del komplikationer ska jag tydliggöra att det jag menar med utrensning inte  handlar om en tarmsköljning eller ngt dylikt!

En detox handlar i stort sett att begränsa att gifter kommer in i kroppen och att underlätta för gifter att lämna kroppen. Men inte nog med det utan kroppens egna gifter och slagg produkter ska också ut och det kan underlättas med att genom rätt stöd genom rätt näring, örter, thé och mineraler ge kroppen de resurser som behövs för att klara detta på bästa sätt.

Många tror att de bästa sätten att göra en detox på är att fasta, men att inte äta ngt alls ger dig en alldeles för stor förlust av muskelmassa. Utan det gäller att tillåta påfyllning med nyttigt livsmedel tämligen obegränsat och med rätt sorts tillskott. Du ska inte gå omkring och svälta, det tär enbart på leverns glykogendepåer och på din surt förvärvade muskelmassa.

Dr. Rakovski har en bra 7 dagars fasta som gör susen för nergångna själar eller för dig som är känner dig sjuk. Du får lov att att äta en viss grön grönsak per dag hur mycket du vill bara du byter till en annan grön grönsak nästa dag. Till detta får du även äta så kallad mecicinskt livsmedel i pulvriserad form.

Klicka här för att läsa hela artikeln